ANKARA / ÇANKAYA - Çiğdem Anadolu Lisesi

ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 100.YILI

Mrt

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ İŞBİRLİĞİ İLE OSTİMTEKNİK ÜNİVERSİTESİ PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRÜ SAYIN YURDUM HASGÜL GÜVENER OKULUMUZ 11. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK " GELECEĞİN DÜNYASI VE MESLEKLERİ" KONULU BİR SEMİNER VERMİŞTİR.

Mrt

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin girişimiyle Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Bilge Girgin  tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında 10. Sınıf öğrencilerine yönelik "Kadın Hakları, Kadın Erkek Eşitliği" konulu bir seminer gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Rehberlik ve Psikolojik danışma Servisinin girişimiyle   Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Multu Tagay tarafından 8 Mart salı günü okulumuz öğretmenlerine yönelik "Ergenlerle İletişim" konulu çevrimiçi bir seminer gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin girişimiyle Psikolojik Danışman HAKAN GÜLLE tarafından 9 Mart çarşamba günü 11. sınıf öğrencilerine yönelik "SINAVLARA HAZIRLIK, MESLEK SEÇİMİ" konularında  bir seminer gerçekleştirilmiştir.