Nis

Prof.Dr. Soner  Yıldırım,  Çiğdem Anadolu Lisesi Konferans salonunda  "Öğrenmenin  Zihnimizdeki Serüveni " isimli bir seminer verdi.Seminere öğretmen,öğrenci ve velilerimiz katıldı.Oldukça verimli  ve keyifli geçen seminer için Prof.Dr.Soner Yıldırım'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Bugün  12.sınıf ve 11.sınıf öğrencilerimizden 20 kişilik küçük bir grup ile TRT Yayıncılık  Tarihi müzesine bir gezi gerçekleştirdik. Televizyon ve radyo  yayıncılık  geçmişimize kameralar, radyolar,film ruloları arasından bir göz attık. Öğrencilerimiz ile hem çok keyif aldık hem de izlediğimiz kısacık bir televizyon filminin arkasında ne çok emek varmış görmüş olduk. Çok keyifli bir yolculuk oldu.

Nis

En temiz sınıf projemiz kapsamında ,bu ayın en temiz sınıfı 11/D sınıfı   seçildi.Sınıfımızı tebrik ediyoruz.Ayrıca projemize katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Çiğdem Anadolu lisesi öğretmen ve Öğrencileri 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını  Şehit Cihan Bayık Ortaokulunda  yapılan törene katılarak kutladı.Okulumuz adına müzik öğretmenlerimizin eşliğinde bir orkestra sahne aldı.

Nis

Çiğdem Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğunun  Hülya DARAN DEVECİ yönetmenliğinde  hazırladığı " Hepimiz Nasreddin Hoca'yız " tiyatro oyunu 19.04.2024 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda sergilendi.  Çankaya Milli Eğitim Şube Müdürü ,Çiğdem Anadolu Lisesi  Okul Aile Birliği üyeleri, Çiğdemim Derneği Başkan ve üyeleri,  Çiğdem Mahallesi Muhtarı, komşularımız,veli ve öğrencilerimiz tiyatro oyunumuzu izlediler.

Nis

Çiğdem Anadolu Lisesi öğretmen ve Öğrencileri Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında , Kişisel verileri koruma başkanlığında  düzenlenen etkinliklere katıldı.

Nis

Çiğdem Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Çankaya Atatürk Müzesi Köşkünü  ziyaret etti.

Mrt

Sayın okul müdürümüz Mustafa CİHAN spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim etti.

Mrt

Tema vakfı gönüllüleri tarafından öğrencilerimize tanıtıldı.

Mrt

Çiğdem Anadolu Lisesi Çevre kulübü öğrencileri ve Öğretmenleri  Atatürk Orman Çiftliği Orman işletme fidanlığında yaklaşık 100 tane fidan diktiler.

Mrt

800 m'de Eylül Ece SARIKAYA 2.'lik madalyası ve yine 800 m 'de Ahmet Görkem VAR isimli öğrencimiz 4.'lük madalyası almıştır.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Zonguldak'ta düzenlenecek olan Bölge şampiyonasına gitmeye hak kazanmış bulunuyoruz.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı  Okul spor faaliyetleri kapsamında  düzenlenen okullar arası il müsabakalarında Atletizm branşının koşular dalında 1. ve 2. olarak derece yaptık.1500 m Genç kızlar (B) kategorisinde  Eylül Ece SARIKAYA isimli öğrencimiz 1. olarak madalya aldı.1500 m Genç erkekler  (B) kategorisinde Ahmet Görkem VAR isimli öğrencimiz 2. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.Olumsuz hava koşullarına rağmen yüzümüzü güldüren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Nüket KALE 'yi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Sosyal Hizmet Uzmanı Derya Nur ABA Okulumuzda Bağımlılık eğitimi verdi. YEDAM tanıtımı yaptı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale  Şehitlerini Anma Günü düzenlendi.Şehitlerimizi sevgi,saygı ve minnetle anıyoruz.