Nis

Öğrenmenin zihnimizdeki serüveni

Nis

OKULUMUZ TİYATRO KULÜBÜNÜN  HAZIRLAMIŞ OLDUĞU" HEPİMİZ NASTEDDİN HOCA'YIZ " İSİMLİ OYUNUMUZU İZLEMEYE VELİ,KOMŞU, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ  BEKLERİZ.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesine göre ,Öğrenciler Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından sunulan uzaktan veya yüz yüze kurslara gönüllü olarak katılabilir.

Şbt

Stem keşif kampanyası hakkında bilgilendirme.

Ock

2023 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çiğdem Anadolu Lisesi 2.Dönem (Bahar Dönemi – Şubat) Sorumluluk Sınav Takvimi ve Sınava girecek öğrenci listesine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ock

1.Dönem 2.Ortak Sınav Mazeret Sınavları Çizelgesi LİNKTE verilmiştir.

Ara

9.Sınıflar Matematik ve Türk Dili ve Edebiyatı sınavları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü Bakanlık tarafından merkezi olarak gerçekleştirilecektir.

SINAV KONU SORU SAYISI DAĞILIMLARI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

SAYIN VELİMİZ;

Çağdaş bir eğitimin gereği olan okul-öğrenci-veli işbirliğini sağlayabilmemiz, okulun yaptığı çalışmalardan bilgi edinmeniz; öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısının değerlendirilmesi ile yönetim, eğitim ve öğretim konularının görüşüleceği veli toplantımızı 06.12.2023 Çarşamba günü  saat 15:00’da yapacağız.

Öğrencimizin başarısı ve olumlu davranış gelişimine yönelik işbirliğimizi en üst düzeyde sağlamak için toplantıya katılmanızı rica ederim.

Mustafa CİHAN

Çiğdem Anadolu Lisesi  Okul Müdürü

Not:Her Veli Öğrencisinin bulunduğu sınıfta toplantıya katılacaktır

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantı Duyurusu

Eyl

"ÇİĞDEM ANADOLU LİSESİ VELİ, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE  BİRLİKTE TİYATROYA GİDİYORUZ."