Çiğdem Anadolu Lisesi

Çiğdem Mahallesi 1574. Sokak No 3 Çankaya / Ankara P.K. 06530
Vizyon
Öğrenci ya da veli, her vatandaşımızın paydaşı olmak istediği örnek bir okul olmak...
Misyon
Sorumluluklarının ve yeteneklerinin farkında olan, etik değerleri özümsemiş, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden ve kendini devamlı geliştirmeyi amaçlayan; Atatürk ilkelerine bağlı, milli ve evrensel değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
07.50 - 15:10
Ulaşım
Kızılay´dan dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kızılay´dan Metro ile Söğütözü istasyonunda inip EGO otobüsleri aktarma yapılarak ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Öveçler, Balgat, Çukurambar, 100. Yıl ve Dikmen semtlerimizden öğrenci servisi vardır. Öğrenci sayımız arttıkça servis ağının genişleyeceği düşünülmektedir.
Şehir Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine (Çankaya Kaymakamlığı) 8 km, il merkezine (Ankara Valiliği) 12 km uzaklıktadır. Güzergahlara göre bu mesafeler değişiklik gösterebilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuza yerleştirmeler, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 20. maddesi doğrultusunda kontenjan dahilinde tercihe bağlı olarak kayıt alanından yapılır.
Futsal